Ние сме автошкола, която организира шофьорски курсове в Пловдив – категория В. Наши курсисти са кандидат-шофьори не само от Пловдив, но и от Карлово, Хисаря и близките до тях населени места.

Ако смятате, че е настъпил моментът да се научите да шофирате и да се сдобиете с шофьорска книжка, значи ние сме хората, които със сигурност могат да ви помогнат. Ние искаме от вас желание и мотивация и в замяна ще ви дадем качествено и ефективно обучение, гъвкав график и примамливи ценови условия, гарантирани от нашия професионализъм и безупречна репутация.

Боян Бочев

Управител и ръководител на учебния център

Управител на нашата фирма и ръководител на учебния център е Боян Бочев – с над 15 години стаж като инструктор за обучение на водачи на моторно превозно средство, от които 6 години като ръководител на учебен център.

През всичките тези години Боян се ползва с огромно доверие от страна на своите курсисти и печели уважението на колегите си. Отличната му репутация, професионалната квалификация и личното отношение към всеки един кандидат-шофьор са гаранция за качествено и ефективно обучение.

 

Обучението при нас

Ние смятаме, че е от огромно значение, всеки водач на автомобил да е отлично подготвен преди да излезе на пътя и да притежава умения, които да го направят способен да шофира безопасно, отговорно и адекватно при всякакви условия. Ето защо за нас качеството на обучението е приоритет номер едно.

Цената на шофьорския курс е 700 лева. Да, може би ще намерите и по-евтин… Но ние знаем какво предлагаме в замяна на тази цена и знаем, че качеството няма цена…
Ако искате да се научите да шофирате… наистина да се научите, обадете ни се.

 

Персента ЕООД

Пловдив, ул. Димитър Талев 2Б

тел. 0878 864 180
тел. 0878 696 608
e-mail: office@percenta.bg

ЕИК 205253874
ДДС № BG205253874
Разрешение за извършване на обучение на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС № 4175