Автошкола в Пловдив

Ние сме автошкола в Пловдив, която организира шофьорски курсове категория В. Наши курсисти са кандидат-шофьори не само от Пловдив, но и от Карлово, Хисаря и близките до тях населени места.

Ако смятате, че е настъпил моментът да се научите да шофирате и да се сдобиете с шофьорска книжка, значи ние сме хората, които със сигурност могат да ви помогнат. Ние искаме от вас желание и мотивация и в замяна ще ви дадем качествено и ефективно обучение, гъвкав график и примамливи ценови условия, гарантирани от нашия професионализъм и безупречна репутация.

Боян Бочев

Управител и ръководител на учебния център

Управител на нашата фирма и ръководител на учебния център е Боян Бочев – с над 15 години стаж като инструктор за обучение на водачи на моторно превозно средство, от които 10 години като ръководител на учебен център.

През всичките тези години Боян се ползва с огромно доверие от страна на своите курсисти и печели уважението на колегите си. Отличната му репутация, професионалната квалификация и личното отношение към всеки един кандидат-шофьор са гаранция за качествено и ефективно обучение.

 

Обучението при нас

Ние смятаме, че е от огромно значение, всеки водач на автомобил да е отлично подготвен преди да излезе на пътя и да притежава умения, които да го направят способен да шофира безопасно, отговорно и адекватно при всякакви условия. Ето защо за нас качеството на обучението е приоритет номер едно.

Цената на шофьорския курс е 1100 лева. Да, може би ще намерите и по-евтин… Но ние знаем какво предлагаме в замяна на тази цена и знаем, че качеството няма цена…
Ако искате да се научите да шофирате… наистина да се научите, обадете ни се.

 

Персента 3 ЕООД

Карлово, ул. Ген. Карцов 72, вх. А, ет. 1
Пловдив, ул. Димитър Талев 2Б

тел. 0878 864 180
тел. 0878 696 608
e-mail: office@percenta.bg

ЕИК 205898309
Разрешение за извършване на обучение на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС № 4278