Записване за шофьорски курс

Запишете се за шофьорски курс в Пловдив, Карлово, Баня, Хисаря

Записване за шофьорски курс:

За да Ви запишем и включим в шофьорски курс, трябва да сте навършили 17 години и 9 месеца, да сте завършили най-малко основно образование (изисквания за кандидат-шофьори) и да ни предоставите копие на диплома за завършено най-малко основно образование и една паспортна снимка (необходими документи).

При записването ние ще Ви предоставим подробна информация за курсовете, които предлагаме и техните цени, политиката за защита на лични данни и няколко документа, чието попълване ще Ви отнеме вероятно не повече от 2-3 минути.

При записване за шофьорски курс може да платите пълната цена, а може да изберете и плащане на вноски. Ако изберете разсрочено плащане, първоначалната вноска при записване може да бъде в размер по Ваш избор, но не по-малко от 300 лв, а останалата сума да разпределите, както Ви е удобно в още 2-3 вноски, като последното плащане трябва да направите най-късно в деня на записване за последния изпит. За всяко плащане ще получите фискална касова бележка, а ако желаете – и фактура.

Останалото е само желание и упоритост от Ваша страна и професионализъм и качество от наша.

Моля, имайте предвид, че ние с удоволствие ще Ви запишем за шофьорски курс, но НЕ МОЖЕМ да Ви запишем за курс по първа долекарска помощ (БЧК – курс)Курсовете на БЧК НЕ СА ЧАСТ ОТ ШОФЬОРСКИЯ КУРС, а се организират от Български червен кръст и ако желаете да се запишете, трябва да се обърнете към БЧК.

Вашето приключение започва с Автошкола Персента

За да се запишете за шофьорски курс при нас, обадете ни се на 0878696608 или 0878864180, пишете ни на office@percenta.bg или ни изпратете съобщение чрез формата за контакт и ние ще се свържем с Вас през следващите няколко часа.

Записване за шофьорски курс